MIEJSCE PAMIĘCI DZIECI UTRACONYCH

TABLICZKI W MIEJSCU PAMIĘCI DZIECI UTRACONYCH

Bez względu na to, czy dziecko zostało pochowane w mogile zbiorowej, czy w innym grobie, lub też nigdy nie zostało pochowane rodzice mają możliwość wykupić tabliczkę pamięci.
Znajdzie się ona wewnątrz postumentu Miejsca Pamięci na cmentarzu w Tarnowie Mościcach. Tabliczki są o wymiarach 4 x 8 cm, o jednolitej czcionce, a koszt jednej wynosi 25 zł.

W formularzu prosimy dopisać co ma się znaleźć na tabliczce, czyli np. „Ania”, lub „Ania Nowak” lub „Ania + 1 stycznia 2002 r.”.
Może również pojawić się słowo Aniołek czy Dzidziuś, lub inne określenie nadane przez rodziców. Ważne - jeśli rodzic podaje imię/nazwisko i datę śmierci - to na jednej tabliczce zmieści się tylko jedno dziecko. Nie ma też ograniczeń, co do ilości zamawianych tabliczek przez jedną osobę. Nie ma również żadnej rejonizacji.
Ewentualne pytania można wysyłać przez kontakt na stronie www.fundacjaspes.pl lub przez profil na fb  https://www.facebook.com/fundacjaspes.

Tabliczki będą zamawiane przez Komitet, który też zleci ich przyklejenie. Nie ma możliwości indywidualnego zamawiania i naklejania tabliczek. Jeśli takie się pojawią będą one usuwane. Ze względu na porę roku tabliczki będą montowane przy sprzyjających warunkach atmosferycznych.

Formularz zamówienia Tabliczki

Wartość tabliczki: 25 zł.

1. Opis tabliczki: